Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Μηνύματα κομμάτων για το θάνατο του Άγγελου Βουτσινά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ
Η ΝΣΕ Κεφαλονιάς-Ιθάκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εκφράζει τη θλίψη και την οδύνη της για το θάνατο του συμπατριώτη μας αγωνιστή της αριστεράς και του λαού, Άγγελου Βουτσινά.
Ο Άγγελος Βουτσινάς υπήρξε πάντοτε ανιδιοτελής και σταθερός αγωνιστής στη μεγάλη διαχρονική προσπάθεια για κοινωνική απελευθέρωση, για δημοκρατία και σοσιαλισμό.

Είτε δημοσιογραφώντας με τη «Λαϊκή Επαρχιακή» είτε με το προσωπικό παράδειγμα τρόπου ζωής, ο Άγγελος Βουτσινάς μας άφησε τη δική του παρακαταθήκη.
Χάθηκε ένας πολύτιμος σύντροφος.

Ο ανυποχώρητος αγώνας του, οι αξίες του, οι ιδέες του χαλυβδώνουν όλες και όλους εμάς στη σημερινή δύσκολη συγκυρία.
Η ΝΣΕ Κεφαλονιάς-Ιθάκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εκφράζει στην οικογένεια του τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Το ΝΑΡ – ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Κεφαλλονιάς εκφράζει τη μεγάλη του λύπη και στεναχώρια για τον πρόωρο θάνατο του φίλου, συντρόφου και συναγωνιστή ΑΓΓΕΛΟΥ ΒΟΥΤΣΙΝΑ.
Εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην Ελενα, στην Σταλίνα,, στον Μάκη, στην Σοφία και σε όλη του την οικογένεια.
ΑΓΓΕΛΕ , πορεύθηκες με ανιδιοτέλεια, ανυποχώρητες αρχές, με τη δική σου προσωπική στάση ζωής, όλα σου τα χρόνια από φοιτητής μέχρι και την τελευταία σου πνοή, συμμετέχοντας συνειδητά στον αγώνα για την λαϊκή κυριαρχία, την δημοκρατία, τον σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό. Έπερνες πάντα μέρος σ' όλες τις κινητοποιήσεις του νησιού μας, παρενέβαινες στα πολιτικά πράγματα μέσα από την εφημερίδα σου την «Λαϊκή Επαρχιακή » και διοργάνωνες πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλού κύρους και ποιότητας.
Επειδή ήσουν ο ίδιος λιτός και σεμνός, δεν θα σου πούμε άλλα λόγια.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΊΨΕΙΣ.
Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα ίδια ιδανικά, και την έφοδο μας στον ουρανό θα την κάνουμε και για σένα.